Bosbaden

© Levenswandel

Start zo 29 augustus '21
9:00 - 12:00

1 sessie

Prijs

Standaardtarief: € 10
Alle tarieven

Waar Bouvelobos
15 Voskensstraat
9790 Wortegem-Petegem

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Bij bosbaden gaat het vooral om het herstel van verbinding: verbinding met de natuur, met onszelf en met de anderen. Ons hoofd komt tot rust waardoor we ruimte krijgen om aan te voelen en in te voelen wat in ons leeft aan waarden, wensen en wonderen. Chaos maakt plaats voor helderheid.

De natuur nodigt uit tot waar-neming, ver-wonder-ing, her-kenning, reflectie, bewust aanwezig zijn, vertragen, thuiskomen.

De natuur is neutraal, onbevooroordeeld, vrije energie die voortdurend zichzelf vorm geeft. De natuur is pure acceptatie. Het is ont-moeten. Als denkend wezen accepteren wij meestal enkel datgene wat binnen ons beperkte denkkader past. De natuur fungeert als een wit doek waarop niet alleen ons denkkader maar ook onze innerlijke hulpbronnen multidimensioneel geprojecteerd worden.

Als gids op dit pad, leer ik je de wegwijzers lezen die je onvermijdelijk naar jezelf terugleiden. Je krijgt handvaten aangereikt om stappen te zetten naar meer rust, blijheid en evenwicht. Je levensoriëntatie-vermogen wordt aangescherpt.

De groep is daarbij vaak een belangrijke factor. Via het delen van ervaringen groeit het vertrouwen om dieper in de eigen beleving te duiken.

Praktisch

Stevige wandelschoenen, aangepaste kledij voorzien.
Parkeren langs de straat, ingang bos is aan de overkant van huisnummer 15.

Sessies

 • zo 29 augustus '21
  9:00 - 12:00
  Bouvelobos - Bos

Locatie(s)

 • Bouvelobos 15 Voskensstraat
  9790 Wortegem-Petegem Toon op kaart

Prijs

 • Standaardtarief
  € 10
 • Sociaal tarief
  € 5
 • UiTPAS kansentarief
  € 2

Begeleiding

Ingeborg Verplancke

Na mijn studies vertaler-tolk Frans-Engels, werkte Ingeborg Verplancke meer dan 25 jaar in het…
Meer over Ingeborg Verplancke