'De geluksmeter' van Joost Van Hove

© Centrum GEA

Een zoektocht naar evenwicht.

Start za 23 april '22
10:00 - 16:00

1 sessie

Prijs

Standaardtarief: € 30
Alle tarieven

Waar Avansa Mid- en Zuidwest
Wandelweg 11
8500 Kortrijk

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Tijdens deze dag neemt Joost Vanhove je mee op een verkenningsreis door zijn boek 'De geluksmeter'. Geen saaie theorie, maar doorleefde wijsheid en inspirerende uitwisseling.

Op basis van zijn twintig jaar onderzoek als coach en docent persoonlijke ontwikkeling ging Joost Vanhove na hoe je in elke situatie jouw geluksquotiënt kan meten en verhogen.

Duurzaam geluk is volgens Joost Vanhove de combinatie van efficiëntie, tevredenheid en zingeving. Vier elementen zijn hierbij belangrijk: zuiver leren waarnemen, aanvaarden wat is, bepalen wat voor jou belangrijk is én ernaar handelen.

De voorbije jaren heeft deze unieke tool voor bewustwording al honderden mensen geholpen om meer levensvreugde en zingeving te creëren op alle terreinen van hun leven: zowel in hun relaties, op het werk als in hun persoonlijke ontwikkeling. Experten zijn vol lof over de eenvoud en de diepgang van de geluksmeter. Ze vinden de tool uiterst waardevol omdat hij voor elk type mens en in alle situaties werkt. Wij zijn alvast benieuwd wat jij van de geluksmeter vindt.

Sessies

 • za 23 april '22
  10:00 - 16:00
  Avansa Mid- en Zuidwest - MARIA NYS

Locatie(s)

 • Avansa Mid- en Zuidwest Wandelweg 11
  8500 Kortrijk Toon op kaart

Prijs

 • Standaardtarief
  € 30
 • Studententarief
  € 15
 • Sociaal tarief
  € 15

Begeleiding

Joost Vanhove

Joost Vanhove (psycholinguist, coach, therapeut en trainer) richtte samen met zijn vrouw, arts Els…
Meer over Joost Vanhove