Digidokter: Bespaar op je telecomfactuur

© x-ray delta one: giant listening device (CC-BY-SA)

Start za 26 november '22
10:00 - 12:00

1 sessie

Prijs

Standaardtarief: € 5
Alle tarieven

Waar AC/DC Staden
Ieperstraat 109
8840 Staden

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

In onze maatschappij nemen de informatie- en communicatiebehoeften steeds verder toe, zowel in de diepte (hoeveelheid data) als in de breedte (diverse kanalen). Vandaag beschikken de meeste mensen dan ook over een hele resem telecomdiensten: vaste telefoon, vaste internetverbinding, GSM, mobiele data, kabelabonnement, analoge en/of digitale televisie. Vaak hebben we voor deze diensten aparte contracten lopen bij verschillende aanbieders.

We staan er niet altijd bij stil, maar het totaalbedrag voor deze telecomdiensten loopt soms aardig op. Telecombedrijven spelen op deze situatie in door de consument te lokken of aan zich te binden met 'shakes' of 'packs': voordelige aanbiedingen van gebundelde diensten. Toch zijn deze aanbiedingen niet altijd even transparant of gemakkelijk te interpreteren. Je moet je ook steeds de vraag stellen of je wel nood hebt aan al deze diensten, en of er niet simpelweg geschrapt kan worden.

In deze workshop overlopen we diverse aanbieders en geven we duiding bij enkele begrippen, zodat je een passende en financieel interessante keuze kan maken.

Sessies

  • za 26 november '22
    10:00 - 12:00
    AC/DC Staden - Zaal niet gespecifieerd

Locatie(s)

Prijs

  • Standaardtarief
    € 5

Begeleiding

Robin Hennebel

Robin Hennebel is webdesigner en zaakvoerder van Crea-Studio.
Meer over Robin Hennebel

In samenwerking met

  • AC/DC Staden