Digidokter: Smartphonefotografie: tips & trucs

© Askar Abayev (Pexels)

Start do 28 maart '24
10:00 - 12:00

1 sessie

Prijs

Standaardtarief: € 5
Alle tarieven

Waar Dorpshuis Rekkem
30 Plaats
8930 Menen

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

De beste camera is degene die je bij hebt. En ja, je smartphone heb je meestal wel op zak. Bovendien wordt de kwaliteit van smartphone-camera’s alsmaar beter! Dat is de verdienste van steeds betere hardware (cameralenzen, sensor en beeldstabilisator) in combinatie met steeds slimmere software.

Wil dat zeggen dat iedereen met een smartphone voortaan een échte (hobby)fotograaf is? Het is een begin, maar ook fotografisch inzicht, vaardigheden en creativiteit zijn belangrijk om betere foto’s te maken.

In deze Digidokter-sessie overlopen we daarom een hele rist fotografische tips waar iedereen direct mee aan de slag kan. Je leert de fotografiemogelijkheden- en instellingen van je smartphone beter kennen. En je krijgt ook een kort overzicht van populaire fotografie-apps (Snapseed, Instagram e.a.) waarmee je je foto's kan nabewerken of delen. Tot slot leer je ook hoe je je foto's automatisch kan laten backuppen in de cloud. Dat laatste punt vergt bijzondere aandacht, want heel vaak bevinden zich honderden foto's en filmpjes op een smartphone die je in één klap kan verliezen!

Sessies

  • do 28 maart '24
    10:00 - 12:00
    Dorpshuis Rekkem - Niet nader gespecifieerd

Locatie(s)

Prijs

  • Standaardtarief
    € 5

Begeleiding

Rudi De Bruyne

Rudi De Bruyne is gepassioneerd hobbyfotograaf (bekend als @snapshot_one op Instagram)
Meer over Rudi De Bruyne

In samenwerking met