Draadkracht

© curieus

Start wo 10 april '24
14:00 - 16:00

1 sessie

Prijs

Standaardtarief: € 0
Alle tarieven

Waar Avansa Mid- en Zuidwest
Wandelweg 11
8500 Kortrijk

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Het opzet is om wekelijkse momenten te organiseren waarbij er samen gehaakt kan worden aan kleurrijke mandala’s. We focussen hier op een laagdrempelige manier van samenkomen door middel van kunst. Er zijn uitgeschreven handleidingen met een 7-tal basispatronen ter beschikking en we proberen het ‘ons-leert-ons’ principe te hanteren. De materialen (haakpennen en wol) worden aangekocht en gratis aangeboden door Curieus. De gehaakte mandala’s worden in april allemaal aan elkaar vastgemaakt tot één groot, kleurrijk geheel en zal schitteren in het straatbeeld van Kortrijk!

Velen van ons kennen wel de kleurrijke paraplu's die we als straatoverkapping tegenkomen in straten in het buitenland. Prachtige paraplu's in felle kleuren zorgen voor een schaduw die lijkt te dansen door de straten. Met dit project wilt Curieus hetzelfde wauw-effect creëren maar dan op een interactieve, creatieve en buurtverbindende manier! Met verschillende creatievelingen en Kortrijkse organisaties haken we samen een grote straatoverkapping die binnenkort zal schitteren in een straat in het centrum van Kortrijk.

Deze straatoverkapping bestaat uit verschillende kleurrijke mandala's die aan elkaar werden vastgemaakt tot één groot geheel. De samenhaak momenten zullen wekelijks doorgaan bij Avansa, Bolwerk en café Damast. Iedereen is vrij om naar iedere sessie te komen zonder inschrijven. Alle materialen (wol, haaknaalden en patronen/begeleidende boekjes) worden gratis aangeboden.

Praktisch

Momenteel gaat het tweewekelijks door bij Avansa op woensdagnamiddag

Sessies

 • wo 10 april '24
  14:00 - 16:00
  Avansa Mid- en Zuidwest - De Zijweg

Locatie(s)

 • Avansa Mid- en Zuidwest Wandelweg 11
  8500 Kortrijk Toon op kaart

Prijs

 • Standaardtarief
  € 0

Begeleiding

Sabrine Yaghi

Sabrine Yaghi (1984), heeft een carrière van 12 jaar erop zitten in het bijzonder jeugdzorg in…
Meer over Sabrine Yaghi

In samenwerking met