Een dag om je creativiteit te boosten

© Georges Milton (Pexels)

Geinspireerd op 'The Artist’s Way'

Start vr 26 augustus '22
10:00 - 16:30

1 sessie

Prijs

Standaardtarief: € 35
Alle tarieven

Waar Avansa Mid- en Zuidwest
Wandelweg 11
8500 Kortrijk

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Heb je het gevoel dat er te veel routine is in je dagelijkse leven? Verlang je naar frisheid, sprankel ? Ben je op zoek naar meer kwaliteit? Wil je groeien in jouw creativiteit? Dan is deze workshop iets voor jou! Geïnspireerd op 'The Artist’s Way', nemen we onze creativiteit onder de loep.

The Artist’s Way werd ontworpen door Julia Cameron. In haar gelijknamige boek bespreekt ze in twaalf hoofdstukken essentiële thema’s die impact hebben op onze creativiteit. Oorspronkelijk richtte ze zich naar geblokkeerde kunstenaars en gaandeweg ontdekte ze dat creativiteit een bron is van inspiratie en energie voor iedereen.

Wat kan je verwachten? Tijdens deze dag staan we op een creatieve manier stil bij een aantal thema’s van The Artist’s Way. Hoe zorg ik voor mijn bron van inspiratie? Welke impact hebben anderen op mijn creativiteit? Wat zit in de weg van mijn creatieve stroom?

We werken met verf, met plasticine, we maken een collage enz... Deze oefeningen vragen geen voorkennis, ze zijn bedoeld om dichter bij je creativiteit te komen. Je gaat naar huis met inzichten die je verder kan toepassen.

Praktisch

Tijdens deze dag is er gratis koffie, thee, water ter plaatse. Er wordt een middagpauze voorzien. Je brengt best je eigen lunch(pakket) mee.

Sessies

 • vr 26 augustus '22
  10:00 - 16:30
  Avansa Mid- en Zuidwest - MARIA NYS

Locatie(s)

 • Avansa Mid- en Zuidwest Wandelweg 11
  8500 Kortrijk Toon op kaart

Prijs

 • Standaardtarief
  € 35
 • Studententarief
  € 17,5
 • Sociaal tarief
  € 17,5
 • UiTPAS kansentarief
  € 7

Begeleiding

Mia Meutermans

Mia Meutermans is psycholoog/ psychotherapeut met een eigen praktijk in Zellik en deels in Gent.…
Meer over Mia Meutermans