Elektro Elixir: Zo hou je de batterij van je toestellen langer gezond

© Bebat

Start woensdag 03 maart 2021
19:00 - 20:00

1 Sessie

Prijs

Standaardtarief: 0 euro
Alle tarieven

Waar Uw eigen kot
Thuis
Online Vanop jouw pc

Meer info over de locatie

Begeleiding

Een zwakke batterij is een van de belangrijkste reden om een smartphone te dumpen. Door een te krap bemeten batterij bij veel modellen loopt de capaciteit al na 2 jaar merkbaar terug. De batterij laten vervangen is vrij kostelijk, terwijl producenten of telecombedrijven jou natuurlijk liever een nieuw toestel aansmeren.

Daarom is het van uiterst belang om de batterij zo lang mogelijk gezond te houden. Dit doen we onder andere door het tempo van 'laadcycli' te vertragen, op de juiste manier op te laden en hitte of (vries)kou te mijden. De tips zijn natuurlijk ook bij laptops of eender welk ander elektronica-toestel met lithium-ion-batterijen van nut.

Deze sessie kadert in 'Elektro Elixir', een webinar-reeks van 12 sessies om zuiniger te leren omspringen met elektronica & ICT. Je kan inschrijven voor de hele reeks of voor individuele sessies via Elektro Elixir (webinar-reeks).

Praktisch

OPGELET daags voordien (dinsdagavond) ontvang je een definitieve bevestigingsmail met de exacte deelnamelink op WebinarGeek.

Sessies

  • woensdag 03 maart 2021
    19:00 - 20:00
    Uw eigen kot - Uw eigen kot

Locatie

Uw eigen kot Thuis
Online Vanop jouw pc Toon op kaart

Prijs

  • Standaardtarief
    0 euro

Begeleiding

Dries Taveirne

Dries Taveirne is leerkracht PC-technicus en ICT-coördinator bij Athena Campus CLW.

Meer over Dries Taveirne

In samenwerking met