Glutenvrij vegetarisch koken & bakken

© pexels.com

Start do 12 oktober '23
19:00 - 22:00

2 sessies

Prijs

Standaardtarief: € 62
Alle tarieven

Waar Heerlijkheid van Heule
Zeger van Heulestraat 51-53
8501 Heule

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Glutenvrije granen en melen bieden tal van mogelijkheden om ons voedingspatroon uit te breiden en te verrijken.

In deze kookcursus leer je eenvoudige en kleurrijke bereidingen klaarmaken met glutenvrije granen. Onder andere rijst, gierst en maïs komen aan bod, alsook hun aanverwanten zoals boekweit, quinoa en amaranth. Tenslotte worden ook kastanje- en kikkererwtenmeel aangestipt. Met deze ingrediënten leer je glutenvrije bereidingen, hoofdgerechten en desserts klaar maken.

Deze cursus is geschikt voor zowel beginners als gevorderden in de glutenvrije keuken.

Praktisch

Breng een potje mee om de overschotten in te bewaren.

Sessies

  • do 12 oktober '23
    19:00 - 22:00
    Heerlijkheid van Heule - Zaal niet gespecifieerd
  • do 19 oktober '23
    19:00 - 22:00
    Heerlijkheid van Heule - Zaal niet gespecifieerd

Locatie(s)

  • Heerlijkheid van Heule Zeger van Heulestraat 51-53
    8501 Heule Toon op kaart

Prijs

  • Standaardtarief
    € 62
  • Kortingstarief (-50%)
    € 31
    Vervangingsinkomen of student
  • Kansentarief (-80%)
    € 12,4
    Leefloon of verhoogde tegemoetkoming

Begeleiding

Peter Vandermeersch

Peter Vandermeersch bouwde de voorbije 20 jaar een ruime en professionele vakkennis op omtrent…
Meer over Peter Vandermeersch

In samenwerking met