Klimaattafels Waregem

© klimaattafel Waregem

Start di 11 oktober '22
19:00 - 21:30

1 sessie

Prijs

Standaardtarief: € 0
Alle tarieven

Waar Cultuurcentrum De Schakel
Schakelstraat 8
8790 Waregem

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Klimaatverandering in al zijn vormen is vandaag niet meer weg te slaan uit onze media. Het lijkt een ver van je bed show, waar je niets tegen kan doen. En toch: ook als burger kan je je steentje bijdragen. Misschien heb jij wel een fantastisch klimaatidee dat we in Waregem of in je directe omgeving kunnen toepassen. Ken je plekjes die we nog kunnen bebossen of groener maken?

Misschien heb je nog tips voor onze fietsinfrastructuur en/of mobiliteit? Of zijn er daken die we kunnen gebruiken voor zonne-energie?

Daarom organiseert de Minaraad (Milieu en Natuurraad) van Waregem een eerste klimaattafel op dinsdag 11 oktober 2022. We willen op deze avond Waregemnaren inspireren, goesting doen geven om zelf klimaatacties te ondernemen voor een groener, duurzamer en klimaatvriendelijkere stad.

We willen nieuwe projecten laten ontstaan en groeien in Waregem waar ons klimaat beter van kan worden. En waar ons klimaat beter van wordt, worden wij als mens ook beter en gelukkiger van.

Voel je aangesproken om misschien iets bij te dragen aan het klimaat in Waregem schrijf je dan zeker in voor dit event.

Ben je nog twijfelachtig en afhoudend, geen probleem, iedereen is welkom. Om dit event goed te kunnen voorbereiden, vragen we je vriendelijk om vooraf je aanwezigheid te registreren via minaraadwaregem@gmail.com.

Sessies

 • di 11 oktober '22
  19:00 - 21:30
  Cultuurcentrum De Schakel - Biblab

Locatie(s)

 • Cultuurcentrum De Schakel Schakelstraat 8
  8790 Waregem Toon op kaart

Prijs

 • Standaardtarief
  € 0

Begeleiding

Maarten Vanhee

Maarten Vanhee studeerde geschiedenis en werkt bij Avansa rond maatschappelijke thema's en kunst &…
Meer over Maarten Vanhee

In samenwerking met