Mindful in de natuur

© Inge Vromant

Start vr 14 juli '23
9:00 - 12:00

1 sessie

Prijs

Standaardtarief: € 12
Alle tarieven

Waar Schuttershuisje Natuurpunt
6 Waterstraat
8770 Ingelmunster

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Zin in een onvergetelijke natuurervaring? Uitzonderlijk opent het natuurdomein Mandelhoek in Ingelmunster de poort voor jou. Laat je onderdompelen in de pure natuur. Je zal ervaren dat een diepgaande verbinding met de natuur een positieve impact heeft op je fysische, emotionele, persoonlijke en sociale welbevinden.

Tijdens deze onderdompeling treed je bewust in contact met de natuur. We oefenen onze zintuigen, ervaren schoonheid, voelen ons één met de natuur in en rondom ons. Je ervaart het weldadige effect door heel eenvoudige oefeningen. We staan stil, wandelen, ervaren, kijken, luisteren, voelen, omarmen. Met een open geest en zonder te oordelen nemen we waar wat er gebeurt. We zijn mild voor ons lijf, onze gedachten en gevoelens. Er zijn zowel momenten van stilte als gelegenheid voor uitwisseling. We combineren ‘zijn’ en ‘doen’ in de natuur. Je zal merken: dit verhoogt je welzijn, geeft lichtheid en energie. Ideaal om stress los te laten, tot rust te komen en de batterijen terug op te laden. Je gaat gegarandeerd naar huis met een glimlach en goed gevoel.

Praktisch

Onthaal vanaf 8.45u.
Normaal gezien is het natuurdomein niet publiek toegankelijk, maar voor deze onderdompeling wordt graag een uitzondering gemaakt.

Sessies

 • vr 14 juli '23
  9:00 - 12:00
  Schuttershuisje Natuurpunt - niet gespecifieerd

Locatie(s)

 • Schuttershuisje Natuurpunt 6 Waterstraat
  8770 Ingelmunster Toon op kaart

Prijs

 • Standaardtarief
  € 12
 • Kortingstarief (-50%)
  € 6
  Vervangingsinkomen of student
 • Kansentarief (-80%)
  € 2,4
  Leefloon of verhoogde tegemoetkoming

Begeleiding

Inge Vromant

Inge Vromant is gediplomeerd en ervaren coach. Onder de naam Fleur de Lune biedt ze natuurcoaching…
Meer over Inge Vromant