Presenteren met zelfvertrouwen

© creative commons

Start di 7 september '21
10:00 - 16:30

2 sessies

Prijs

Standaardtarief: € 20
Alle tarieven

Waar Avansa Mid- en Zuidwest
Wandelweg 11
8500 Kortrijk

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Wanneer je tijdens je opleiding een klas of jury dient toe te spreken, een eindwerk moet presenteren,… of gewoon assertief en duidelijk wil overkomen, dan is het niet alleen belangrijk wat je zegt, maar ook hoe je het zegt. Gedurende twee dagen wordt gewerkt aan het opbouwen van een zelfzekere en krachtige spreekstem waarbij de spreekangst meer en meer wordt overwonnen en je presentatie levendig en persoonlijk wordt. Op een ontspannen en speelse manier word je je bewust van de kwaliteiten van je spreekstem, waardoor je zelfvertrouwen een duwtje in de rug krijgt en je boodschap helder overkomt.

Verwacht geen theoretische training. We werken ervaringsgericht met stem, lichaam en oefeningen, aangepast aan je concrete noden en vragen.

Praktische info: de training zal in principe fysiek doorgaan. Als dat om welke reden dan ook niet kan, dan word je verwittigd en doen we een alternatief voorstel.

Praktisch

Voor wie: voor studenten van VIVES, KULAK en Howest. Andere hogeschoolstudenten die interesse hebben kunnen mailen naar albert.storme@vives.be of bellen op 056/26.41.84.

Sessies

 • di 7 september '21
  10:00 - 16:30
  Avansa Mid- en Zuidwest - DEFRAEYE
 • wo 8 september '21
  10:00 - 16:30
  Avansa Mid- en Zuidwest - DEFRAEYE

Locatie(s)

 • Avansa Mid- en Zuidwest Wandelweg 11
  8500 Kortrijk Toon op kaart

Prijs

 • Standaardtarief
  € 20

Begeleiding

Hilde Breda

Hilde Breda verdiepte zich, na haar jarenlange theateromzwervingen als actrice, in stemexpressie,…
Meer over Hilde Breda

In samenwerking met