The Future of Food

© Creative Commons

Een pittige talkshow met trendwatchers, ondernemers en onderzoekers

Start do 7 december '23
18:00 - 20:30

1 sessie

Prijs

Gratis: € 0
Alle tarieven

Waar Howest, Campus Kortrijk Weide - The Penta
Sint-Martens-Latemlaan 1B
8500 Kortrijk

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Eten we binnenkort allemaal insecten? Of is kweekvlees de toekomst? En hoe zorgen we er voor dat duurzaam ook betaalbaar is?

Tijdens 'The Future of Food' gaan we op zoek naar antwoorden. Een pittige talkshow met trendwatchers, ondernemers en onderzoekers. Een cocktail van good practices, interessante evoluties en bijzondere initiatieven.


Sprekers (programma is nog niet volledig):

  • Elizabeth Wathuti, klimaatactiviste
  • Eva Kestemont, auteur van “VERBETERD RECEPT”

De Foodies:

Howest en Avansa gaan op zoek naar een duurzaam initiatief rond voeding met de “Foodies". Een wedstrijd waarbij we op zoek gaan naar een initiatief uit deze regio dat op een originele, creatieve en duurzame manier bezig is met voeding. Tot 25 september kan iedereen organisaties nomineren via deze link.

Een veganistisch restaurant, een onderzoeksproject in de voedingsproductie, of een sympathieke bioboer(in), alles is mogelijk! De jury selecteert 10 finalisten. Van iedere finalist maken we een filmpje en dan kan iedereen stemmen! De winnaars worden bekendgemaakt tijdens "The Future of Food talkshow" op 7 december.

Uitgebreid wedstrijdreglement beschikbaar vanaf 25 september.

Sessies

  • do 7 december '23
    18:00 - 20:30
    Howest, Campus Kortrijk Weide - The Penta - Zaal niet gespecifieerd

Locatie(s)

  • Howest, Campus Kortrijk Weide - The Penta Sint-Martens-Latemlaan 1B
    8500 Kortrijk Toon op kaart

Prijs

  • Gratis
    € 0

Begeleiding

Arne De Jaegere

Arne De Jaegere (1992) ging na zijn studies Rechten (KU Leuven) aan de slag als journalist op de…
Meer over Arne De Jaegere

In samenwerking met