VEGAVANSA

© Bert Acket

Samen koken en tafelen met een lokale held(in) | Tuin van Adem en Eten

Start do 23 maart '23
19:00 - 22:00

1 sessie

Prijs

Standaardtarief: € 15
Alle tarieven

Waar Avansa Mid- en Zuidwest
Wandelweg 11
8500 Kortrijk

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Samen koken we een eenvoudige maaltijd met lokale seizoensgroenten. Naast onze vormingsmedewerker duurzaamheid (Bert), schuift een interessante gast(e) mee aan tafel waarmee we verschillende thema’s aansnijden. #vegan #bio #lokaal #duurzaam #netwerken

Onze eerste gasten zijn Steffi en Ramses van de Tuin van Adem en Eten | het Voedselbos in Sint-Denijs voor en door vrijwillig(st)ers.

Schrijf snel in want de plaatsen zijn beperkt. Het eerste drankje is alvast inbegrepen.

Praktisch

Alle ingrediënten en receptjes worden voorzien. Neem gerust keukenschort, snijmes en potjes voor eventuele restjes mee.

Sessies

  • do 23 maart '23
    19:00 - 22:00
    Avansa Mid- en Zuidwest - De Zijweg

Locatie(s)

  • Avansa Mid- en Zuidwest Wandelweg 11
    8500 Kortrijk Toon op kaart

Prijs

  • Standaardtarief
    € 15
  • Studententarief
    € 7,5
  • Sociaal tarief
    € 7,5
  • UiTPAS kansentarief
    € 3

Begeleiding

Bert Acket

Bert Acket (1982) is vormingsmedewerker duurzaamheid bij Avansa MZW. Grafisch vormgever van…
Meer over Bert Acket