Vegetarisch beleg, sauzen, dipsauzen en pesto’s

© Flickr.com - Connoisseur 4 The Cure (CC-BY)

Start wo 20 oktober '21
19:00 - 22:00

1 sessie

Prijs

Standaardtarief: € 39
Alle tarieven

Waar Het Applauws
44 Koningin Astridlaan
8930 Menen

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Het maken van vegetarisch broodbeleg en dipsauzen biedt veel nieuwe mogelijkheden om zelf creatief aan de slag te gaan, ook wanneer je weinig tijd hebt.

In deze cursus leer je zowel hartige crackers maken alsook verschillende soorten beleg en bijpassende dipsauzen. Je maakt kleurrijke, smakelijke maar vooral eenvoudige bereidingen op basis van noten, pitten, zaden, kikkererwten, zuivel, groenten en fruit. Daarnaast is er aandacht voor de kwaliteit van het brood.

De bereidingen zijn verrassend in hun eenvoud en gemakkelijk in de huishoudelijke keuken te integreren.

Sessies

  • wo 20 oktober '21
    19:00 - 22:00
    Het Applauws - Het Applauws

Locatie(s)

Prijs

  • Standaardtarief
    € 39
    (inclusief ingrediënten)
  • Sociaal tarief
    € 19,5
  • UiTPAS kansentarief
    € 7,8

Begeleiding

Peter Vandermeersch

Peter Vandermeersch bouwde de voorbije 20 jaar een ruime en professionele vakkennis op omtrent…
Meer over Peter Vandermeersch

In samenwerking met