Vegetarisch broodbeleg en (dip)sauzen

© Flickr.com - Connoisseur 4 The Cure (CC-BY)

Start di 15 november '22
19:00 - 22:00

2 sessies

Prijs

Standaardtarief: € 68
Alle tarieven

Waar Heerlijkheid van Heule
Zeger van Heulestraat 51-53
8501 Heule

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Het maken van vegetarisch broodbeleg en dipsauzen biedt veel nieuwe mogelijkheden om zelf creatief aan de slag te gaan, ook wanneer je weinig tijd hebt!


In deze cursus leer je zowel hartige crackers maken alsook verschillende soorten beleg en bijpassende dipsauzen. Je maakt kleurrijke, smakelijke maar vooral eenvoudige bereidingen op basis van noten, pitten, zaden, kikkererwten, zuivel, groenten en fruit. Daarnaast is er aandacht voor de kwaliteit van het brood. De bereidingen zijn verrassend in hun eenvoud en gemakkelijk in de huishoudelijke keuken te integreren.

Praktisch

Breng een potje met deksel mee, zodat je de overschotten mee kan nemen naar huis.

Sessies

  • di 15 november '22
    19:00 - 22:00
    Heerlijkheid van Heule - Zaal niet gespecifieerd
  • di 29 november '22
    19:00 - 22:00
    Heerlijkheid van Heule - Zaal niet gespecifieerd

Locatie(s)

  • Heerlijkheid van Heule Zeger van Heulestraat 51-53
    8501 Heule Toon op kaart

Prijs

  • Standaardtarief
    € 68
  • Sociaal tarief
    € 34
  • UiTPAS kansentarief
    € 13,5

Begeleiding

Peter Vandermeersch

Peter Vandermeersch bouwde de voorbije 20 jaar een ruime en professionele vakkennis op omtrent…
Meer over Peter Vandermeersch