Vegetarisch koken met kruiden & seizoensgroenten

© pexels.com

Start wo 21 juni '23
19:00 - 22:00

2 sessies

Prijs

Standaardtarief: € 60
Alle tarieven

Waar Zaal Lindelei
Stationsstraat 21
8860 Lendelede

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Inschrijven is helaas niet meer mogelijk. Misschien ben je wel geïnteresseerd in deze activiteiten?

Kruiden zijn onmisbaar in eender welke keuken. Ze zorgen voor smaak, kleur, geur, aroma… in je gerecht. Kruiden ten volle gebruiken vraagt wel wat inzicht en kennis.

In deze kookcursus ga je aan de slag met seizoensgroenten. Je brengt ze verder op smaak met talrijke verse en gedroogde kruiden. De bereidingen zijn eenvoudig te integreren in zowel de klassieke als in de vegetarische keuken. Daarnaast wordt er ook dieper ingegaan op de werking van kruiden en op de verschillende kruidenfamilies.

Deze cursus is zowel voor beginners als voor gevorderden in de vegetarische keuken.

Sessies

  • wo 21 juni '23
    19:00 - 22:00
    Zaal Lindelei - Zaal niet gespecifieerd
  • wo 28 juni '23
    19:00 - 22:00
    Zaal Lindelei - Zaal niet gespecifieerd

Locatie(s)

Prijs

  • Standaardtarief
    € 60
  • Kortingstarief (-50%)
    € 30
    Vervangingsinkomen of student
  • Kansentarief (-80%)
    € 12
    Leefloon of verhoogde tegemoetkoming

Begeleiding

Peter Vandermeersch

Peter Vandermeersch bouwde de voorbije 20 jaar een ruime en professionele vakkennis op omtrent…
Meer over Peter Vandermeersch

In samenwerking met