Vleesvervangers en plantaardige eiwitten bereiden

© Flickr.com - wuestenigel (CC-BY)

Start di 26 april '22
19:00 - 22:00

3 sessies

Prijs

Standaardtarief: € 98
Alle tarieven

Waar Heerlijkheid van Heule
Zeger van Heulestraat 51-53
8501 Heule

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Vanuit verschillende overwegingen eten we soms minder of geen vlees. Maar wat eten we in de plaats van vlees?


In deze lessenreeks maak je kennis met diverse plantaardige eiwitten of vleesvervangers. Je leert plantaardige eiwitten op een eenvoudige en verrassend smakelijke manier bereiden. Bovendien zijn de bereidingen gemakkelijk te integreren in de dagelijkse keuken.


Deze driedelige reeks is geschikt voor zowel beginners als voor mensen die al wat thuis zijn in de natuurlijke keuken.


www.dezonnekeuken.be

Praktisch

Breng een potje met deksel mee om de overschotten mee te nemen naar huis.

Sessies

  • di 26 april '22
    19:00 - 22:00
    Heerlijkheid van Heule - Zaal niet gespecifieerd
  • di 3 mei '22
    19:00 - 22:00
    Heerlijkheid van Heule - Zaal niet gespecifieerd
  • di 10 mei '22
    19:00 - 22:00
    Heerlijkheid van Heule - Zaal niet gespecifieerd

Locatie(s)

  • Heerlijkheid van Heule Zeger van Heulestraat 51-53
    8501 Heule Toon op kaart

Prijs

  • Standaardtarief
    € 98
  • Sociaal tarief
    € 49
  • UiTPAS kansentarief
    € 19,5

Begeleiding

Peter Vandermeersch

Peter Vandermeersch bouwde de voorbije 20 jaar een ruime en professionele vakkennis op omtrent…
Meer over Peter Vandermeersch