Koken en bakken met glutenvrije granen, melen en vlokken

© Gokcinar photo

Start ma 16 maart '26
19:00 - 22:00

2 sessies

Prijs

Standaardtarief: € 80
Alle tarieven

Waar RSL Op Post
Brugsesteenweg 44
8800 Roeselare

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Je leert smakelijke, eenvoudige en kleurrijke bereidingen klaarmaken met de glutenvrije granen zoals rijst, gierst, maïs en een aantal aanverwanten zoals boekweit quinoa en amaranth. Ook melen zoals kikkererwtenmeel en kastanjemeel leer je gebruiken. Je leert op die manier tal van hartige bereidingen, hoofdgerechten alsook desserts maken zonder gluten. De glutenvrije granen en melen bieden tal van mogelijkheden om ons voedingspatroon te verrijken en uit te breiden. Doel van deze lessenreeks is om deze mogelijkheden volop te leren kennen. Deze lessenreeks is geschikt voor iedereen met een interesse in het glutenvrije koken.

Praktisch

Breng een potje met deksel mee, zodat je de overschotten mee kan nemen naar huis.

Sessies

  • ma 16 maart '26
    19:00 - 22:00
    RSL Op Post - Zaal niet gespecifieerd
  • ma 23 maart '26
    19:00 - 22:00
    RSL Op Post - Zaal niet gespecifieerd

Locatie(s)

Prijs

  • Standaardtarief
    € 80
  • Kortingstarief (-50%)
    € 40
    Vervangingsinkomen of student
  • Kansentarief (-80%)
    € 16
    Leefloon of verhoogde tegemoetkoming

Begeleiding

Peter Vandermeersch

Peter Vandermeersch bouwde de voorbije 20 jaar een ruime en professionele vakkennis op omtrent…
Meer over Peter Vandermeersch

In samenwerking met