Levensacademie

Onze 'Levensacademie'!

Wij stellen je graag onze 'Levensacademie' voor: een vrijplaats, een haven en antwoord op onze snelle, efficiënte samenleving waarin ook veel gemis is.

4986464658 f9c098d17b o

Het is fijn neer te schrijven dat je opnieuw welgekomen bent. Welgekomen was je uiteraard al de hele tijd, maar nu ook in het echt...We toverden ons vormingsaanbod tijdens de coronacrisis om tot een echte levensacademie.

Een levensacademie is voor ons een vrijplaats, een haven en antwoord op onze snelle, efficiënte samenleving waarin ook veel gemis is.

Op school leren onze kinderen steeds meer economische en nuttige vaardigheden. Hier, in de levensacademie van Avansa willen we timmeren aan het hier en nu van volwassenen en ook aan morgen. Van binnenuit, met hoofd, hart, handen werken aan jezelf… We zijn ervan overtuigd dat het ons en onze wereld zoveel sterker maakt, en dat de wereld erom vraagt na al die crisissen.

Terug verbinding, rust, echte communicatie, verandering in onze energie- en (voedsel)consumptie. Zonder stress de digitale toestellen af en toe ter hand kunnen nemen….

We willen met jullie, inwoners van Mid- en Zuidwest samen leren, denken, voelen om in vol bewustzijn onze regio weer wakker te kunnen kussen...Om mee te trekken aan het zeel van meer samen en minder grote ikjes, van meer bomen en minder beton, van meer liefde en minder haat. Van meer perspectief…

We gaan ontroeren en beroeren met de levensacademie, waar we samen “gereedschap voor het leven” willen opbouwen.

Onze actuele thema’s zullen we tijdens het jaar aanraken, maar deze vind je nog niet in onze levensacademie. Hou voor die thema’s de nieuwsbrief en website goed in het oog.

Een echte, warme welkom,

Nathalie Van Leuven, directeur van Avansa Mid-en Zuidwest

Jan Timmerman, verantwoordelijke levensacademie en actua

Schermafbeelding 2021 09 02 om 19 51 08

Bekijk hier de activiteiten binnen onze Levensacademie en lees hier ons magazine!

Datum bericht do 2 september '21