Duurzaamheid

Foodie Awards

Wie wint een Foodie award? Ontdek hier de genomineerden en breng jouw stem uit.

Fo F

Op 7 december 2023, tijdens 'The Future of Food' talkshow, reiken Avansa, Howest, vdk bank en de Mondiale Raad van Kortrijk de Foodies uit: 3 awards voor initiatieven uit de regio die zich inzetten voor duurzame voeding. Het publiek beslist wie met één van de drie Foodies naar huis gaat: de Foodie duurzaamheid, de Foodie innovativiteit en de Foodie community building.

Via dit formulier kan je jouw stem uitbrengen. Tijdens de talkshow sluiten we de stemming af en maken we de winnaar(s) bekend! Naast de 3 awards maken ze kans op een geldprijs tot 750 euro! Bedankt voor jouw stem en graag tot 7 december.


Hieronder kan je kennismaken met de 9 genomineerde initiatieven. De studenten Journalistiek en Communicatie van Howest Kortrijk stellen ze aan u voor in een korte video.

Future of Food

The Future of Food

Donderdag 7 december - 18u00 - Howest Kortrijk

Eten we binnenkort allemaal insecten? Hoe raken we af van te veel ultrabewerkt voedsel? En hoe zorgen we er voor dat duurzaam ook betaalbaar is?

Tijdens 'The Future of Food' gaan we op zoek naar antwoorden. Een pittige talkshow met trendwatchers, ondernemers en onderzoekers. Een cocktail van good practices, interessante evoluties en bijzondere initiatieven.

Datum bericht wo 15 november '23