Vegetarische pizza’s en lasagnes

© Alleksana

Start wo 21 januari '26
19:00 - 22:00

2 sessies

Prijs

Standaardtarief: € 80
Alle tarieven

Waar RSL Op Post
Brugsesteenweg 44
8800 Roeselare

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Zowel het principe van de pizza als dat van de lasagne leent zich zeer goed om creatief mee aan de slag te gaan op het ritme van de seizoenen.

Een pizza kan zo veel meer zijn dan een ronde deeg met tomaat en kaas en een lasagne kan zoveel meer zijn dan een laagje tomaatsaus

afgewisseld met witte saus en kaas.


In deze lesreeks maak je met de ingrediënten van het moment verrassende, kleurrijke maar vooral ook eenvoudige vegetarische pizza’s en lasagnes. Je leert ook zelf een lichte pizzadeeg maken zonder gist, het principe van zowel de pizza als dat van de lasagne kennen en vooral waarop te letten bij het maken ervan. Zo kunnen je pizza’s en lasagnes er doorheen de seizoenen volwaardiger, gezonder en zelfs helemaal anders gaan uitzien.


Deze cursus richt zich naar alle geïnteresseerden in het thema.

Sessies

  • wo 21 januari '26
    19:00 - 22:00
    RSL Op Post - Zaal niet gespecifieerd
  • wo 4 februari '26
    19:00 - 22:00
    RSL Op Post - Zaal niet gespecifieerd

Locatie(s)

Prijs

  • Standaardtarief
    € 80
    incl. ingrediënten
  • Kortingstarief (-50%)
    € 40
    Vervangingsinkomen of student
  • Kansentarief (-80%)
    € 16
    Leefloon of verhoogde tegemoetkoming

Begeleiding

Peter Vandermeersch

Peter Vandermeersch bouwde de voorbije 20 jaar een ruime en professionele vakkennis op omtrent…
Meer over Peter Vandermeersch

In samenwerking met