VEGAVANSA met Christel Wante (frituur Groeninghe)

© Bert Acket

Samen koken en tafelen met lokale helden

Start do 21 november '24
19:00 - 22:00

1 sessie

Prijs

Standaardtarief: € 20
Alle tarieven

Waar Avansa Mid- en Zuidwest
Wandelweg 11
8500 Kortrijk

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Inschrijven is helaas niet meer mogelijk. Misschien ben je wel geïnteresseerd in deze activiteiten?

VEGAVANSA staat voor samen een lekkere veganistische maaltijd koken met lokale groenten.

We krijgen daarbij bezoek van Christel Wante, een icoon van de vegan gemeenschap en voor velen een legende uit de H8000-hardcorebeweging van de late jaren ’80. Deze beweging, ontstaan in onze regio, bracht mensen samen met een passie voor muziek en een uiterst gezonde levensstijl.

Christel runt al meer dan 40 jaar de bekende Frituur Groeninghe, dé hotspot voor veganisten die van een heerlijke vegan frituursnack houden. Haar doorzettingsvermogen en toewijding zijn niet onopgemerkt gebleven: Frituur Groeninghe is één van slechts zeven frituren in West-Vlaanderen met een officiële "vegan-friendly" certificering.

Tijdens deze VEGAVANSA zullen we, samen met Christel en vegakok Michel Gonzaga, niet alleen een smakelijke vegan maaltijd bereiden, maar ook genieten van een verbindend moment. Je kunt met haar in gesprek gaan en luisteren naar haar inspirerende verhaal over Frituur Groeninghe, al generaties lang geliefd bij veganisten.

Praktisch

Alle ingrediënten worden voorzien. Neem gerust keukenschort, snijmes en snijplank mee. Heb je last van allergieën? Laat het ons ten laatste 3 dagen voordien weten.

Sessies

  • do 21 november '24
    19:00 - 22:00
    Avansa Mid- en Zuidwest - De Zijweg

Locatie(s)

  • Avansa Mid- en Zuidwest Wandelweg 11
    8500 Kortrijk Toon op kaart

Prijs

  • Standaardtarief
    € 20
  • Kortingstarief (-50%)
    € 10
    Vervangingsinkomen of student
  • Kansentarief (-80%)
    € 4
    Leefloon of verhoogde tegemoetkoming

Begeleiding

Michel Gonzaga

Michel Gonzaga (growing_a_meal) is Velt-docent en geeft geregeld workshops wildplukken,…
Meer over Michel Gonzaga

In samenwerking met

  • Growing a Meal