Leer natuurlijk en vegetarisch koken

© Kampus Production

Langere basisopleiding in de vegetarische keuken

Start di 30 september '25
19:00 - 22:00

5 sessies

Prijs

Standaardtarief: € 150
Alle tarieven

Waar Zaal Lindelei
Stationsstraat 21
8860 Lendelede

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Overschakelen naar een vegetarisch voedingspatroon roept veel vragen op. In deze uitgebreide basiscursus beantwoorden we ze allemaal.

Vegetarisch koken gaat verder dan alleen het weglaten van vlees. Het draait om het bewust opbouwen en vormgeven van maaltijden met nieuwe ingrediënten. In deze lessenreeks maak je kennis met een breed scala aan producten en leer je eenvoudige, kleurrijke en toegankelijke gerechten bereiden.

Je gaat aan de slag met seizoens-ingrediënten, verschillende graansoorten, plantaardige eiwitten en oliën. Daarnaast ontdek je de veelzijdigheid van verse en gedroogde kruiden en specerijen, bindmiddelen en natuurlijke zoetmiddelen.

De recepten zijn makkelijk in je dagelijkse keuken te integreren en geschikt voor gezinnen met kinderen. Deze cursus is ideaal voor iedereen met interesse in vegetarisch koken, of je nu een beginner bent of een ervaren kok.

Praktisch

Breng telkens een potje met deksel mee, zodat je de overschotten mee kan nemen naar huis.

Sessies

  • di 30 september '25
    19:00 - 22:00
    Zaal Lindelei - Zaal niet gespecifieerd
  • do 9 oktober '25
    19:00 - 22:00
    Zaal Lindelei - Zaal niet gespecifieerd
  • di 18 november '25
    19:00 - 22:00
    Zaal Lindelei - Zaal niet gespecifieerd
  • do 4 december '25
    19:00 - 22:00
    Zaal Lindelei - Zaal niet gespecifieerd
  • di 16 december '25
    19:00 - 22:00
    Zaal Lindelei - Zaal niet gespecifieerd

Locatie(s)

Prijs

  • Standaardtarief
    € 150
  • Kortingstarief (-50%)
    € 75
    Vervangingsinkomen of student
  • Kansentarief (-80%)
    € 30
    Leefloon of verhoogde tegemoetkoming

Begeleiding

Peter Vandermeersch

Peter Vandermeersch bouwde de voorbije 20 jaar een ruime en professionele vakkennis op omtrent…
Meer over Peter Vandermeersch

In samenwerking met