Bakken met natuurlijke suikers

© Flickr.com - Kevin L O'Mara (CC-BY-NC-ND)

Start di 11 februari '25
14:00 - 17:00

2 sessies

Prijs

Standaardtarief: € 62
Alle tarieven

Waar Leskeuken domein 't Chringhene
Het Chringhene
8830 Hooglede

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Lekkere en smakelijke desserts maken met ongeraffineerde suikers, dat is wat je leert in deze workshop.

Samen met Peter Vandermeersch, kok en lesgever, bereid je eenvoudige en gezonde zoeternijen die je nadien ook kan proeven. Je leert de kwaliteiten van alternatieve zoetmiddelen kennen en gebruiken. Je werkt o.a. met graanstropen, agave, kokosbloesemsuiker en rapadura. We bekijken ook stevia als zoetmiddel en de plaats van honing in dit verhaal.

Deze cursus richt zich tot iedereen, ook tot mensen met diabetes, al zijn niet alle ongeraffineerde suikers geschikt voor een diabetisch voedingspatroon.

Praktisch

Breng een potje met deksel mee, zodat je de overschotten mee kan nemen naar huis.

Sessies

  • di 11 februari '25
    14:00 - 17:00
    Leskeuken domein 't Chringhene - Zaal niet gespecifieerd
  • di 18 februari '25
    14:00 - 17:00
    Leskeuken domein 't Chringhene - Zaal niet gespecifieerd

Locatie(s)

  • Leskeuken domein 't Chringhene Het Chringhene
    8830 Hooglede Toon op kaart

Prijs

  • Standaardtarief
    € 62
    (inclusief ingrediënten)
  • Kortingstarief (-50%)
    € 31
    Vervangingsinkomen of student
  • Kansentarief (-80%)
    € 12,4
    Leefloon of verhoogde tegemoetkoming

Begeleiding

Peter Vandermeersch

Peter Vandermeersch bouwde de voorbije 20 jaar een ruime en professionele vakkennis op omtrent…
Meer over Peter Vandermeersch

In samenwerking met