Vegetarisch broodbeleg, pesto's & strooisels maken

© Pexels.com

Start ma 3 november '25
19:00 - 22:00

2 sessies

Prijs

Standaardtarief: € 62
Alle tarieven

Waar RSL Op Post
Brugsesteenweg 44
8800 Roeselare

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Duik in de wereld van vegetarisch broodbeleg en dipsauzen en ontdek een schat aan creatieve mogelijkheden, zelfs als je weinig tijd hebt!

Tijdens deze cursus leer je hartige crackers, diverse soorten beleg en dipsauzen maken.

Geniet van het bereiden van kleurrijke, smaakvolle en vooral eenvoudige creaties met ingrediënten zoals noten, pitten, zaden, kikkererwten, zuivel, groenten en fruit. Daarnaast ga je aan de slag met het maken van pesto's en strooisels, die jouw vegetarische gerechten naar een hoger niveau tillen.

Omarm de vegetarische keuken door gerechten smakelijk, aantrekkelijk, verrassend en kleurrijk te presenteren.

Praktisch

Breng telkens een potje met deksel mee, zodat je de overschotten mee kan nemen naar huis.

Sessies

  • ma 3 november '25
    19:00 - 22:00
    RSL Op Post - Zaal niet gespecifieerd
  • ma 10 november '25
    19:00 - 22:00
    RSL Op Post - Zaal niet gespecifieerd

Locatie(s)

Prijs

  • Standaardtarief
    € 62
    Prijs inclusief ingrediënten.
  • Kortingstarief (-50%)
    € 31
    Vervangingsinkomen of student
  • Kansentarief (-80%)
    € 12,5
    Leefloon of verhoogde tegemoetkoming

Begeleiding

Peter Vandermeersch

Peter Vandermeersch bouwde de voorbije 20 jaar een ruime en professionele vakkennis op omtrent…
Meer over Peter Vandermeersch

In samenwerking met