Vegetarisch koken met gedroogde, verse en wilde kruiden

© Engin Akyurt

Start wo 29 april '26
19:00 - 22:00

2 sessies

Prijs

Standaardtarief: € 80
Alle tarieven

Waar Heerlijkheid van Heule
Zeger van Heulestraat 51-53
8501 Heule

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

De kruiden nemen in onze keuken een aparte plaats in. Ze zorgen meer dan gelijk welk ander ingrediënt voor kleur, geur en aroma. Ze vragen om een specifieke omgang en inzicht om ze optimaal en op maat van het ingrediënt te leren gebruiken. Je gaat in deze lessen aan de slag met de geurende en talrijke verse, gedroogde en wilde kruiden van het moment. Je leert ze juist te gebruiken alsook weten waarom je ze gebruikt en hoe ze te combineren. De bereidingen zijn eenvoudig te integreren in zowel de klassieke als de vegetarische keuken. Daarnaast gaan we ook wat dieper in op het specifieke van kruiden, het karakter en de werking van de kruiden en de verschillende kruidenfamilies.

Deze activiteit is geschikt voor alle geïnteresseerden dus zowel voor beginners als voor wie al wat thuis is in de natuurlijke keuken.

Praktisch

Breng een potje met deksel mee, zodat je de overschotten mee kan nemen naar huis.

Sessies

  • wo 29 april '26
    19:00 - 22:00
    Heerlijkheid van Heule - Zaal niet gespecifieerd
  • wo 6 mei '26
    19:00 - 22:00
    Heerlijkheid van Heule - Zaal niet gespecifieerd

Locatie(s)

  • Heerlijkheid van Heule Zeger van Heulestraat 51-53
    8501 Heule Toon op kaart

Prijs

  • Standaardtarief
    € 80
    incl. ingrediënten
  • Kortingstarief (-50%)
    € 40
    Vervangingsinkomen of student
  • Kansentarief (-80%)
    € 16
    Leefloon of verhoogde tegemoetkoming

Begeleiding

Peter Vandermeersch

Peter Vandermeersch bouwde de voorbije 20 jaar een ruime en professionele vakkennis op omtrent…
Meer over Peter Vandermeersch

In samenwerking met