Co-creatie

Bezoek The Third Paradise deze zomer op Overleie

het ideale (samen)leven in Kortrijk: hoe kan dat er uitzien? Tijd voor een onderzoek, en daarvoor hebben we jou nodig.

IMG 20210626 143537

Een samenleving is complex. Iedereen heeft een andere mening over wat er moet en kan gebeuren om de maatschappij zo goed mogelijk te laten draaien. Tijdens de kunsttriënnale Paradise Kortrijk 2021 tonen kunstenaars van overal ter wereld hoe zij de ideale samenleving zien.

Wij dagen jou, inwoner van Kortrijk, uit om samen met ons op zoek te gaan naar het ideale (samen)leven in Kortrijk. Hoe kan dat er uitzien? En als we alle visies bij elkaar brengen, wat krijgen we dan? Wij vonden het hoog tijd om dat eens verder te onderzoeken. Naam van deze expeditie: het Derde Paradijs.

We brengen de expeditie graag naar jou en jouw groep, en samen zetten we zo een stap richting het Derde Paradijs... Ga mee op expeditie, en contacteer maarten.vanhee@avansa.be voor meer informatie.

Volg het onderzoek via deze website en via de facebookgroep van dit project.

Third Paradise Kortrijk heeft in de wijk Overleie ((Overleiestraat 45 in Kortrijk) een tijdelijke uitvalsbasis. Een fascinerende plek waar we de tussentijdse resultaten van ons onderzoek tonen: Kortrijkzanen gingen aan de slag en deden dat creatief, origineel, van de pot gerukt of verbluffend, maar altijd inspirerend en blijk gevend van een visie op de ideale samenleving.

Elke zaterdag en zondag van de zomer (van 13u tot 17u) kan je op bezoek komen. Je kan er de resultaten zien en in gesprek gaan met ons, de werkgroep, de 'expeditieleden' van Third Paradise Kortrijk. We willen wel eens horen wat jij denkt over het paradijs. En wie weet, misschien raak je er ook aan de praat met andere mensen, met andere meningen. Verrijkende ontmoetingen gegarandeerd.

Wees welkom! Samen zetten we zo een stap naar het paradijs...

Meer info over het project vind je op deze webpagina of via maarten.vanhee@avansa.be.

Datum bericht ma 3 mei '21