Duurzaamheid

Tijd voor actie op 'Sellewie'

Rie en Maarten trekken naar Sellewie (Deerlijk) en zijn erop gebrand om te weten te komen hoe inwoners van Sellewie hun woonplaats ervaren.

20230713 Deerlijk Sint Lodewijk Transformatie Naoorlogse Wijken Van Vraagvlak naar Draagvlak Fotoshoot Maarten en Rie 28

Inwoners van Sellewie (Deerlijk), en meer specifiek van de wijk rond de Olieberg! Wij (Rie en Maarten) zijn erop gebrand om te weten te komen hoe jullie je woonplaats ervaren. Wat betekent Sellewie voor jou? Heb je verhalen die je wilt delen, zorgen of noden? Heb je zinvolle ideeën voor de toekomst?

Samen met Intercommunale Leiedal, de gemeente Deerlijk en andere partners (Logo Leieland, HoWest, UHasselt), en met steun van Departement Omgeving en Wonen Vlaanderen, gaan we, vanaf september tot begin november, op verschillende momenten en manieren in dialoog met de buurt.

Interesse? Contacteer Maarten Vanhee via maarten.vanhee@avansa.be of 0473 59 14 40 en we plannen een koffiemomentje in om met jou te spreken. 't Wordt de moeite, beloofd!

Datum bericht di 5 september '23