Duurzaamheid

Tijd voor actie op 'Sellewie'

Rie en Maarten trekken naar Sellewie (Deerlijk) en zijn erop gebrand om te weten te komen hoe inwoners van Sellewie hun woonplaats ervaren.

residentie op het Vredeplein (22-25 september '23)

Inwoners van Sint-Lodewijk/Sellewie (Deerlijk), en meer specifiek van de wijk rond de Olieberg! Wij (Rie en Maarten) zijn erop gebrand om te weten te komen hoe jullie je woonplaats ervaren. Wat betekent Sellewie voor jou? Heb je verhalen die je wilt delen, zorgen of noden? Heb je zinvolle ideeën voor de toekomst?

Samen met Intercommunale Leiedal, de gemeente Deerlijk en andere partners (Logo Leieland, HoWest, UHasselt), en met steun van Departement Omgeving en Wonen Vlaanderen, gaan we nog tot begin november, op verschillende momenten en manieren in dialoog met de buurt.

Interesse? Contacteer Maarten Vanhee via maarten.vanhee@avansa.be of 0473 59 14 40 en we plannen een koffiemomentje in om met jou te spreken.

Op zondag 10 december (vanaf 10u30), in de schoot van het pop-up café WILT(D), koppelen we onze bevindingen terug. Wees erbij om een volgende stap te zetten en samen te bekijken hoe we Sellewie in de toekomst nog beter kunnen maken.

Volg het project via https://www.leiedal.be/oliebergdeerlijk en via deze pagina op onze website.

Datum bericht di 5 september '23