Olga Bosmans

Met haar economische achtergrond heeft Olga Bosmans tientallen jaren in het bedrijfsleven gewerkt. Ondertussen begon ze ook aan een “zoektocht naar zichzelf” en een opleiding tot ervaringsgericht therapeute. Trainingen in NLP, gestalt, Biodanza, Intuïtieve Ontwikkeling, familie-opstellingen, … volgden en zorgden voor veel inzichten en een groeiend bewustzijn.Vandaag is zij actief als trainster en coach en gaat ze voor wat haar boeit: individuen en groepen begeleiden rond allerlei levensthema’s, meer specifiek rond loopbaan, stress & burn-out. Samen op pad gaan en creatief zoeken naar ‘wat voor hen werkt’, zodat ieder terug in de eigen kracht komt en stappen kan zetten om de situatie, of zichzelf, te veranderen.


De combinatie van economiste, therapeute, trainster, loopbaanbegeleidster en coach geeft haar vele invalshoeken maar biedt ook de nodige structuur en rust om vanuit oprecht interesse, empathie en openheid mensen te begeleiden en te trainen.


Haar stijl wordt gekenmerkt door een positieve ingesteldheid, warmte, humor en een intens en onbevooroordeeld luisteren.