Digidokter: Instagram: ook iets voor mij?

© Instagram

Start za 25 mei '24
10:00 - 12:00

1 sessie

Prijs

Gratis: € 0
Alle tarieven

Waar Bib in het Park
Vanackerestraat 20
8560 Wevelgem

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Meer dan 10 jaar geleden ontstond Instagram als een nieuw fotoblog-platform voor artistieke hipsters met een iPhone. Het (retro-)uiterlijk van het platform is sindsdien grotendeels hetzelfde gebleven: de netjes geordende, vierkante foto's doen denken aan een verzameling polaroidfoto's.

In 2012 kocht Facebook de boomende app over. Sindsdien is Instagram alleen maar bekender geworden. Vandaag wordt de app gebruikt door 88% van de 16- tot 24-jarigen en 73% van de 24- tot 35-jarigen in Vlaanderen. Ook in de andere leeftijdscategorieën stijgt het gebruik jaarlijks: bij de 65+-ers zijn er ondertussen 19% Instagramgebruikers.

Wat maakt het platform zo immens populair? Hoe is de app opgebouwd? Wat zijn hashtags, stories, reels en DM’s? Moet je ook een goede fotograaf zijn om ietwat uit de verf te komen? Hoe kan je je (klein)kinderen volgen? En is hetgeen je te zien krijgt niet al te vaak oppervlakkige, mooie schijn?

Dat leggen we jou allemaal uit in deze Digidokter-sessie. Na afloop kan je meer geïnformeerd beslissen of Instagram ook iets voor jou is.

Sessies

  • za 25 mei '24
    10:00 - 12:00
    Bib in het Park - Zaal niet gespecifieerd

Locatie(s)

Prijs

  • Gratis
    € 0

Begeleiding

Robin Waelkens

Robin Waelkens is social media expert en zaakvoerder van Requipment.
Meer over Robin Waelkens

In samenwerking met