Glutenvrij koken en bakken

© Pexels

Start do 2 mei '24
19:00 - 22:00

2 sessies

Prijs

Standaardtarief: € 68
Alle tarieven

Waar Het Applauws
44 Koningin Astridlaan
8930 Menen

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Je leert smakelijke, eenvoudige en kleurrijke bereidingen klaarmaken met de glutenvrije granen zoals rijst, gierst, maïs en een aantal aanverwanten zoals boekweit, quinoa, fonio en amaranth. Ook melen zoals kikkererwtenmeel, amandelmeel, teffmeel, kokosmeel en kastanjemeel leer je gebruiken. Je leert op die manier tal van hartige bereidingen, hoofdgerechten alsook desserts maken zonder gluten. De glutenvrije granen en melen bieden tal van mogelijkheden om ons voedingspatroon te verrijken en uit te breiden.

Doel van deze lesreeks is om deze mogelijkheden volop te leren kennen.

Geschikt voor iedereen met een interesse in glutenvrij koken en bakken.

Sessies

  • do 2 mei '24
    19:00 - 22:00
    Het Applauws - Het Applauws
  • do 16 mei '24
    19:00 - 22:00
    Het Applauws - Het Applauws

Locatie(s)

Prijs

  • Standaardtarief
    € 68

Begeleiding

Peter Vandermeersch

Peter Vandermeersch bouwde de voorbije 20 jaar een ruime en professionele vakkennis op omtrent…
Meer over Peter Vandermeersch

In samenwerking met