Glutenvrij koken en bakken

© Pexels

Start di 16 september '25
19:00 - 22:00

2 sessies

Prijs

Standaardtarief: € 62
Alle tarieven

Waar RSL Op Post
Brugsesteenweg 44
8800 Roeselare

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Leer hoe je smakelijke, eenvoudige en kleurrijke gerechten kunt bereiden met glutenvrije granen zoals rijst, gierst en maïs, en aanverwanten zoals boekweit, quinoa, fonio en amaranth. Ontdek ook hoe je melen zoals kikkererwtenmeel, amandelmeel, teffmeel, kokosmeel en kastanjemeel kunt gebruiken. Tijdens deze lessen maak je tal van hartige gerechten, hoofdgerechten en zelfs desserts zonder gluten.

De glutenvrije granen en melen bieden talloze mogelijkheden om je voedingspatroon te verrijken en uit te breiden. Het doel van deze reeks is om je volledig vertrouwd te maken met deze mogelijkheden.

Deze cursus is perfect voor iedereen die geïnteresseerd is in glutenvrij koken en bakken.

Praktisch

Breng een potje met deksel mee, zodat je de overschotten mee kan nemen naar huis.

Sessies

  • di 16 september '25
    19:00 - 22:00
    RSL Op Post - Zaal niet gespecifieerd
  • di 23 september '25
    19:00 - 22:00
    RSL Op Post - Zaal niet gespecifieerd

Locatie(s)

Prijs

  • Standaardtarief
    € 62
  • Kortingstarief (-50%)
    € 31
    Vervangingsinkomen of student
  • Kansentarief (-80%)
    € 12,5
    Leefloon of verhoogde tegemoetkoming

Begeleiding

Peter Vandermeersch

Peter Vandermeersch bouwde de voorbije 20 jaar een ruime en professionele vakkennis op omtrent…
Meer over Peter Vandermeersch

In samenwerking met