Leer natuurlijk en vegetarisch koken

© De Zonnekeuken

Langere basisopleiding in de vegetarische keuken

Start di 5 maart '24
10:00 - 13:00

5 sessies

Prijs

Standaardtarief: € 150
Alle tarieven

Waar Zaal Lindelei
Stationsstraat 21
8860 Lendelede

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Inschrijven is helaas niet meer mogelijk. Misschien ben je wel geïnteresseerd in deze activiteiten?

Overschakelen naar een vegetarisch voedingspatroon brengt allerhande vragen met zich mee. Die vragen bekijken we graag in deze uitgebreide basiscursus.

Vegetarisch koken is niet alleen vlees weglaten en nieuwe ingrediënten leren gebruiken, maar ook op een bewustere manier maaltijden opbouwen en vormgeven. Je leert in deze lesreeks heel wat nieuwe producten kennen en eenvoudige, kleurrijke, toegankelijke bereidingen klaarmaken.

Je leert onder andere werken met de seizoensingrediënten, verschillende graansoorten, plantaardige eiwitten en oliën, de grote waaier aan verse en gedroogde kruiden en specerijen, de vele bindmiddelen alsook de natuurlijke zoetmiddelen...

De recepten zijn gemakkelijk te integreren in de dagdagelijkse keuken en zijn ook geschikt voor gezinnen met kinderen. Deze reeks is geschikt voor alle geïnteresseerden: zowel voor beginners als gevorderden.

Praktisch

Breng telkens een potje met deksel mee, zodat je de overschotten mee kan nemen naar huis.

Sessies

  • di 5 maart '24
    10:00 - 13:00
    Zaal Lindelei - Zaal niet gespecifieerd
  • di 26 maart '24
    10:00 - 13:00
    Zaal Lindelei - Zaal niet gespecifieerd
  • di 23 april '24
    10:00 - 13:00
    Zaal Lindelei - Zaal niet gespecifieerd
  • di 14 mei '24
    10:00 - 13:00
    Zaal Lindelei - Zaal niet gespecifieerd
  • di 4 juni '24
    10:00 - 13:00
    Zaal Lindelei - Zaal niet gespecifieerd

Locatie(s)

Prijs

  • Standaardtarief
    € 150
  • Kortingstarief (-50%)
    € 75
    Vervangingsinkomen of student
  • Kansentarief (-80%)
    € 30
    Leefloon of verhoogde tegemoetkoming

Begeleiding

Peter Vandermeersch

Peter Vandermeersch bouwde de voorbije 20 jaar een ruime en professionele vakkennis op omtrent…
Meer over Peter Vandermeersch

In samenwerking met