Koken met alternatieve zoetmiddelen en natuurlijke suikers

© Flickr.com - Kevin L O'Mara (CC-BY-NC-ND)

Met Peter Vermeersch van De Zonnekeuken

Start di 3 december '24
19:00 - 22:00

2 sessies

Prijs

Standaardtarief: € 62
Alle tarieven

Waar Heerlijkheid van Heule
Zeger van Heulestraat 51-53
8501 Heule

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Wil je graag lekkere en smakelijke desserts leren maken met ongeraffineerde suikers?

Samen met Peter Vandermeersch, kok en lesgever bij De Zonnekeuken, bereid je eenvoudige en gezonde zoeternijen die je nadien ook kan proeven. Je leert de kwaliteiten van alternatieve zoetmiddelen kennen en gebruiken. Je werkt o.a. met graanstropen, agave, kokosbloesemsuiker en rapadura. We bekijken ook stevia als zoetmiddel en de plaats van honing in dit verhaal.

Deze cursus richt zich tot iedereen, ook tot mensen met diabetes, al zijn niet alle ongeraffineerde suikers geschikt voor een diabetisch voedingspatroon.

Sessies

  • di 3 december '24
    19:00 - 22:00
    Heerlijkheid van Heule - Zaal niet gespecifieerd
  • di 10 december '24
    19:00 - 22:00
    Heerlijkheid van Heule - Zaal niet gespecifieerd

Locatie(s)

  • Heerlijkheid van Heule Zeger van Heulestraat 51-53
    8501 Heule Toon op kaart

Prijs

  • Standaardtarief
    € 62
    (inclusief ingrediënten)
  • Kortingstarief (-50%)
    € 31
    Vervangingsinkomen of student
  • Kansentarief (-80%)
    € 12,5
    Leefloon of verhoogde tegemoetkoming

Begeleiding

Peter Vandermeersch

Peter Vandermeersch bouwde de voorbije 20 jaar een ruime en professionele vakkennis op omtrent…
Meer over Peter Vandermeersch

In samenwerking met