Vegetarisch broodbeleg, pesto's & strooisels maken

© pexels.com

Start wo 13 november '24
19:00 - 22:00

2 sessies

Prijs

Standaardtarief: € 62
Alle tarieven

Waar RSL Op Post
Brugsesteenweg 44
8800 Roeselare

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Het maken van vegetarisch broodbeleg en dipsauzen biedt vele nieuwe mogelijkheden om zelf creatief aan de slag te gaan, ook wanneer je weinig tijd hebt.

In deze cursus leer je zowel har­tige crackers maken alsook verschillende soorten beleg en dipsauzen.

Je maakt kleurrijke, smakelijke maar vooral een­voudige bereidingen op basis van noten, pitten, zaden, kikkererwten, zuivel, groenten en fruit. We maken ook pesto's en strooisels en die bieden veel mogelijkheden om je vegetarische bereidin­gen af te werken en op smaak te zetten.

De vegetarische keuken zal zich pas goed integreren wanneer hij smakelijk, aantrekkelijk, verrassend en kleurrijk aangeboden wordt. Sauzen, dipsauzen, pesto's en strooisels nemen daarbij een belangrijke rol in.

Praktisch

Breng telkens een potje met deksel mee, zodat je de overschotten mee kan nemen naar huis.

Sessies

  • wo 13 november '24
    19:00 - 22:00
    RSL Op Post - Zaal niet gespecifieerd
  • wo 20 november '24
    19:00 - 22:00
    RSL Op Post - Zaal niet gespecifieerd

Locatie(s)

Prijs

  • Standaardtarief
    € 62
    Prijs inclusief ingrediënten.
  • Kortingstarief (-50%)
    € 31
    Vervangingsinkomen of student
  • Kansentarief (-80%)
    € 12,5
    Leefloon of verhoogde tegemoetkoming

Begeleiding

Peter Vandermeersch

Peter Vandermeersch bouwde de voorbije 20 jaar een ruime en professionele vakkennis op omtrent…
Meer over Peter Vandermeersch

In samenwerking met